بر این اساس، توجه فزاینده‌ای در میان پژوهشگران و مدیران سازمانی در خصوص این موضوع به وجود آمده است.
پژوهش حاضر با اتخاذ رویکردی مشابه، به دنبال معرفی مبانی نظری مستحکمی برای بناگذاشتن تعاریف مختلف در خصوص مدیریت استعداد است؛ ازاین‌رو، از طریق اجرای پژوهشی کیفی در خصوص تحلیل تحقیقات سابق و با استفاده از روش تحقیق تحلیل مضمون و روش نمونه‌گیری نظری، به دسته‌بندی هشتگانه جدیدی از نگاه به استعداد دست یافته است.
در نهایت، هشت دسته تعریف برای مدیریت استعداد ارایه شده که بر دسته‌بندی‌های پیشنهادی مذکور ابتنا شده است.
واژه‏ی ” مدیریت استعداد ”، ” استراتژی استعداد ”، ” مدیریت جانشینی ” و ” طرح‏‌‌های مربوط به منابع انسانی ” ازجمله مواردی هستند که به صورت پایاپای در این حوزه مورد استفاده قرار میگیرند .
به عنوان مثال، مفاهیم و بیانیه‌‌هایی که در زیر به آنها اشاره شده است را به عنوان فرایندهایی که در بخش مدیریت افراد موجود در سازمان¬ها به کارگرفته می‌شود، در نظر بگیرید .
( جکسون و شولر، ۱۹۹۰، صفحه ۲۳۵) • …تلاشهای آگاهانه و اصولی صورت گرفته از سوی یک سازمان میتواند بخش مدیریت را در جایگاهی کلیدی قرار داده و از طرفی نیز باعث تشویق پیشرفت افراد موجود در سازمان شود.
امروزه سازمانها بخوبی دریافته‏‌اند که به منظور موفقیت در اقتصاد پیچیده جهانی و نیز ماندگاری در محیط رقابتی کسب و کار، به داشتن بهترین استعدادها نیاز دارند.
همزمان با درک نیاز به استخدام، توسعه و نگهداشت استعدادها‌‌، سازمانها دریافته‌اند که استعدادها منابعی بحرانی هستند که برای دستیابی به بهترین نتیجه‌ها نیازمند مدیریت می‌باشند.
در گذشته دهه‏‌‌های ۱۹۶۰ تا ۱۹۷۰ مدیریت استعداد به عنوان یک مسیولیت جنبی به دپارتمان پرسنلی محول شده بود، در حالی‌که امروزه مدیریت استعداد به عنوان یک وظیفه سازمانی که مسیولیت آن به عهده تمام دپارتمان هاست، بسیار جدی‌تر موردنظر قرار گرفته است.
بی شک عصر حاضر، عصر سازمانهاست و متولیان این سازمانها، انسانها هستند؛ انسانهایی که خود به واسطه در اختیار داشتن عظیم‌ترین منبع قدرت؛ یعنی تفکر، می‌توانند موجبات تعالی، حرکت و رشد سازمانها را پدید آورند.
در سالهای اخیر، در سازمانهای ایرانی، مبحث پرورش و توسعه نیروی انسانی در قالبهای گوناگونی، نظیر: شناسایی و پرورش استعدادها، جانشین پروری، مدیران آینده، مدیران سایه و …. مورد توجه قرار گرفته است.

منبع : مدیریت استعداد


مدیریت دولتی مدیریت ,استعداد ,” ,یک ,خصوص ,مدیران ,مدیریت استعداد ,به عنوان ,در خصوص ,قرار گرفته ,افراد موجودمنبع

مدیریت دانش

نظریه های مهاجرت

عوامل آموزشی درس تربیت بدنی

عوامل عملکرد شغلی

بازاریابی رابطه مند و مدل های آن

عوامل موثر بر وفاداری مشتری و مدل های آن

کیفیت محیط شهری

مشخصات

آخرین جستجو ها

تی بی نیوز پایان نامه ها و تزهای کارشناسی ارشد برای زندگی کسب و کار اجناس فوق العاده مسافرت آموزش گوشی موبایل قیمت لوازم یدکی دامپ تراک کوماتسو آموزش ابتدایی فروشگاه اینترنتی ایشاپفا